Wij zijn de ontwerpers voor jouw offline en online media
Ben je op zoek naar een logo, een huisstijl, een video, een website of een brochure? Wij helpen je graag om jouw dienst of product op de kaart te zetten. Wie ben je, wat doe je, wat zijn je drijfveren? Laat weten wat het imago van je merk is en wie je als organisatie bent. Zorg voor het “goede gevoel”. Hetzelfde geldt voor jouw logo, kleuren, fotografie en tone of voice. Wij maken je merk zichtbaar en tastbaar. Print, web, video en social media zijn typische marketinguitingen. Wat werkt voor jouw merk? Wij zorgen er voor dat jouw identiteit en uitstraling grafisch op elkaar aansluiten.

Wat wij doen
Huisstijl > Geef kleur aan jouw merk
Logo > Geef jouw merk persoonlijkheid
Video > Breng jouw bedrijf in beeld met video
Drukwerk > Laat een fysieke indruk achter
Website > Versterk je online zichtbaarheid

Van idee tot uitvoering; wij zijn een creatief, een doelgericht en een betrokken full service grafisch bedrijf in Grolloo. Bij ons schuif je gewoon digitaal aan om je ideeën te spuien, want jouw missie is onze missie.

Alle visuele communicatiemiddelen worden op elkaar afgestemd. Uiteraard gaan wij voor 100% tevredenheid en voor die glimlach op je gezicht.


Ons motto: online en offline is de perfecte combinatie om je doelgroep te bereiken
Wil jij ook jouw bedrijf zichtbaar maken in de online en offline wereld? Bezoek onze website en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Bezoek website: www.j-sketch.nl