Logo

Katrien Eggens

www.katrieneggens.nl

Aandachtsmanagement | Het gaat niet om tijd maar om aandacht

Mailtjes, appjes, sociale media, je krijgt dagelijks zoveel informatie te verwerken dat het je het overzicht kwijtraakt en niet meer weet waar je moet beginnen.

Effectief werken
Een overvolle mailbox, geen focus, je verliest grip op je werk. Je gaat reactief werken, staat zelf niet meer aan het stuur van jouw werkdag, jouw mailbox is misschien wel de trigger voor het werk dat je die dag gaat doen.

Met minder inspanning meer gedaan krijgen. Daar gaat het om. Mijn trainingen zijn praktisch, hands-on, gericht op de toekomst maar vooral op jou. Geen ‘one-size fits all’.

Katrien Eggens
Ik heb bij profit en non-profit organisaties gewerkt. In de back- office, sales, als leidinggevende en als projectmanager. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel moeten schakelen.

Ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan. Veel boeken hierover gelezen en diverse trainingen gevolgd. Wat mij opviel is dat door alle boeken en trainingen een rode draad liep. Een rode draad van het elimineren van afleiding, voldoende rust en een opgeruimde werkplek.

Maar hoe plan je effectief en hoe elimineer je de afleiders? Dat heb ik in mijn training en coaching verwerkt. Inmiddels heb ik veel mensen mogen begeleiden in het effectiever, georganiseerder en slimmer werken. Met een duurzaam resultaat!

Trainingen
Mijn trainingen worden zowel online als op locatie gegeven. Via een open inschrijving, een in-company of een 1 op 1 training. De online-trainingen zijn te volgen via de Katrien Eggens Online Academy. Na de inschrijving direct starten met de opleiding in je eigen tempo en tijd.

  • Timemanagement
  • Effectief werken met Outlook
  • Individuele werkplek coaching
  • Persoonlijk Leiderschap
  • DISC gedragsstijl analyses en drijfverentesten

Meer overzicht en rust, minder stress? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

  Bezoek website: www.katrieneggens.nl